Ledeninformatie
Navigatie: Ledeninformatie

Toon als losse pagina, klik hier (voor smartphone en tablet)

Afmelden repetities, optredens en activiteiten van de Drumfanfare “St. Jan”.

E-mail: marcowormvwm@gmail.com

Tel: 06-20002019

Kerstconcert zondag 23 december

Beste leden,

Ter voorbereiding op het kerstconcert met ritmisch koor Pur Sang uit Pannerden op zondag 23 december zijn er twee extra repetities samen met het koor gepland op zondag 9 december en zondag 16 december, beide van 10.30 tot ongeveer 11.30 uur.

Gezien het karakter van een kerstconcert is er vanuit het bestuur de sterke wens om in nette, volledig zwarte kleding het concert te geven. Je dient hier zelf zorg voor te dragen. Denk aan een nette zwarte broek en overhemd/blouse (of jurk voor de dames). Een corsage wordt door het bestuur verzorgd.

Mocht je problemen hebben om in het zwart te komen, maak dat dan vóór a.s. maandag kenbaar middels een reply op deze mail. Wij zullen met deze leden in gesprek gaan om een passende oplossing te bedenken.

Wij verzoeken iedereen de komende repetities zoveel mogelijk aanwezig te zijn en de stukken voor te bereiden! Afmelden zoals gebruikelijk bij Marco.

Namens het bestuur,
Koen van Bindsbergen

Bingoavond bij ons Clubhuis "Huis den Dijk"

Op 15 december is weer onze 4e bingoavond van dit seizoen.

Aanvang: 20:00 uur, locatie: "Huis den Dijk"

Bingo kalender: 15 december.

Steun onze vereniging, ga een gezellig avondje uit en maak bovendien kans op mooie prijzen!!

Contributie 2018
De contributie voor 2018 bedraagt:

Jeugdleden t/m 15 jaar: 75,- euro
Leden vanaf 16 jaar:    120,- euro
Rustende leden:             70,- euro

Gelieve over te maken op bankrekening: NL46RABO0304852767. Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester Ingrid ter Steeg (tel: 0316 247908).

Huishoudelijk reglement
Klik hier voor het huishoudelijk reglement van drumfanfare "St. Jan" Babberich, vastgesteld tijdens de ledenvergadering op 9 juli 2018. Klik hier voor de privacy policy van de vereniging.